søndag 13. desember 2009

Ett år er gått allerede!

Ja, tenk: det er faktisk gått over ett år siden vår minste lille herremann ble født; den 10. ende dagen i Blåfjell ifjor :D

I løpet av året har han rukket å bli en stor og robust kar allerede, som gjør sitt ytterste for å følge sine to eldre søsken så godt han kan! Han har allerede gått i 3 uker nå, men vært kraftig redusert av omgangssyken som har herjet hos oss de siste ukene.

Igår tok jeg han med å kjøpte ett par sko til han som bare var såå søte: brune skinnsko med litt blått på. Det ble str 22 på han, husker storebror fikk sko i str 19. Så en viss størrelsesforskjell på gutta kan du trygt si det er ;) Mathias har jo snart tatt igjen begge sine søsken når det gjelder antall kilo på baken. Tipper han veier rundt 12,5 kg sånn ca, mens Mia ligger på rundt 15 kg og Marius på 16,5 kg ca.

Idag har vi ihvertfall feiret ettårsdagen til Mathias! Farmor og farfar kom, mormor kom, og onkel Bjørn kom. Morfar er i Thailand og nøyde seg med å sende en sms bare. Var vel ikke stort annet å vente heller, da han ikke har tatt kontakt med oss eller sett oss siden St. Hansaften i sommer. Men men: hans tap, det. Han som går glipp av oppveksten til sine barn og barnebarn.

Stian hadde laget sjokoladekake uten melk og egg tidligere idag, så Mathias fikk også smake :) Nam nam! Marius og Mia var forøvrig langt mer nysgjerrige på gavene enn selve bursdagsbarnet selv. Typisk ;)

Prøver å fikse noen bilder til Fotokalender på FotoKnudsen, men FK vil ikke helt samarbeide med meg, gitt. Spørs om ikke de julegavene går føyken da, altså... :s

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar