søndag 29. november 2009

1. søndag i advent, og andre store begivenheter :)

Ja så var det jammen meg søndag kveld igjen, og nok en helg over... så aaaaltfor raskt.
Tidligere i uka var vi uten internett noen dager, ettersom huseieren var tydeligvis IKKE hadde betalt Get regningene på noen måneder. Vi har betalt ekstra til Utleiemegleren for internett, men det hjelper visst tydeligvis ikke når ikke huseier (som absolutt skulle ha abbonnementet på sitt navn!) ikke har betalt videre. Endte jo da med stenging av internettilgangen vår, og det var skikkelig kjipt, når VI har vårt på det tørre. Grrr...
Ellers denne helgen:
Seinvakt på jobb på fredag, så var det hjem å spise sushi med Stian og Marius, mens Mia var på venninnebesøk borti gata her. Resten av kvelden gikk med til litt rydding og klesvask osv. mens mannen var borte noen timer å så på film sammen med kompiser.

Lørdag var mannen med Marius på skøyteskole. Ikke alltid Marius syns det er like moro, når han for endte gang faller å slår rumpa si, stakkars. Jeg var hjemme med de andre to småtrollene, og Mia benyttet da tiden til å se på Dumbo, en film hun tydeligvis aldri blir lei. For øyeblikket ihvertfall. Etterpå var jeg og Marius avgårde for å hente Kevin og Jeanette som skulle sove over! Var en gutt som gledet seg veldig da, og to gutter som raset og herjet og lekte som bare det, det neste døgnet deretter ;) Spiste taco og koset oss, og det ble rimelig sent på ungene, før de endelig entret horisontalen. Med barna lekende nede på rommet, og etterhvert i seng, koste Jeanette og jeg oss med scrapping! :) Går så altfor lenge mellom hver gang dessverre! Vi holdt ut til klokka tre om natta, da.

Søndag: 1. søndag i advent, men her har vi ikke rukket å tenne lys engang idag :( Vi har riktignok fått hentet inn noen esker med julepynt fra garasjen, men ettersom det blir første jula her i Lillestrøm, må vi vel finne ut av hva vi kan henge opp hvor, lete frem skjøteledninger osv før julestjerna kan komme opp. Dagene går jo så altfor FORT!! Føler jo ikke jeg rekker noen ting om dagen. Føles som at jeg allerede ligger langt på etterskudd med jula iår gitt. Ikke har jeg kjøpt julegaver, og ikke pynta enda heller. Jaja, det blir vel jul her for det, men... Julaften iår, tilbringer vi hos mamma da. Har vel knapt plass til juletre her så. Men vi fikk ihvertfall med oss tenningen av julegata i Lillestrøm ikveld da! :) Møtte Tiril, Tine, Truls og Torgeir i sentrum og fikk ett lite lekebesøk av Tiril og Tine midt under barnetv etterpå. Koselig!

Og så én stor nyhet til: Mathias gåååår! :) Nå de siste dagene har han blitt en racer til å gå allerede, og går stort sett mye mer enn han krabber. Hurra!!! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar